top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΕ.Κ.Ι.Θ.Π.

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου η εκκίνηση του Mini Transat

Έγινε ενημέρωση: 18 Οκτ 2019



Έπειτα από πολυήμερη αναβολή λόγω της διέλευσης του τυφώνα Lorenzo ο αγώνας Mini Transat θα ξεκινήσει το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 10:30 π.μ. ώρα Γαλλίας.


Μετά από δύο χρόνια σκληρής προετοιμασίας και καθυστέρηση δύο εβδομάδων λόγω των συνεπειών της διέλευσης του τυφώνα Lorenzo στο ανατολικό τμήμα του Ατλαντικού, ο στόλος της 22ης διεθνούς διοργάνωσης μοναχικού διάπλου του Ατλαντικού Mini Transat θα ξεκινήσει από τη La Rochelle της Γαλλίας με πρώτο σταθμό το λιμάνι της Las Palmas των Καναρίων Νήσων το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 10:30 π.μ. τοπική ώρα Γαλλίας.


Οι συνθήκες του αγώνα, σύμφωνα με τις καιρικές προβλέψεις, αναμένονται δυσμενείς με τη θερμοκρασία να προβλέπεται ιδιαίτερα χαμηλή και τους ανέμους από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις υψηλής εντάσεως έως και το Ακρωτήρι του Finisterre, στο βορειοδυτικό τμήμα της Ισπανίας. Εξίσου δύσκολες φαίνεται να είναι οι συνθήκες και κατά το κατέβασμα ανοιχτά της Πορτογαλίας με τον άνεμο να φυσά από τα βόρεια με εντάσεις 30-35 κόμβων.


Σε αυτή τη δύσκολη αναμέτρηση θα εκπροσωπηθεί για μία ακόμα φορά και η χώρα μας ύστερα από 34 χρόνια με τη συμμετοχή του αθλητή Μάρκου Σπυρόπουλου.


Το Ε.Κ.Ι.Θ.Π. στάθηκε και παραμένει στο πλευρό του κου Σπυρόπουλου μέχρι και τον τερματισμό!


1 Προβολή0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Σημαία #gopafree

bottom of page