top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΕ.Κ.Ι.Θ.Π.

Ο Μάρκος Σπυρόπουλος πρεσβευτής του Label Bleue στο Mini Transat



Ο Μάρκος Σπυρόπουλος είναι ο ένας από τους δύο ιστιοπλόους που επιλέχτηκαν να είναι οι πρεσβευτές του προγράμματος Label Bleue του Mini Transat. Ο δεύτερος αθλητής είναι ο Hendrik Witzmann που συμμετέχει με το σκάφος UAE 920.


Το πρόγραμμα Label Bleue ξεκίνησε ήδη από το 1987 και αφορά στη δέσμευση για την προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος. Οι δύο αθλητές επιλέχτηκαν με κριτήριο τη φιλική προς το περιβάλλον συμπεριφορά τους καθ' όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας για τον τελικό αγώνα καθώς και τη συμμετοχή τους σε δράσεις που στόχο έχουν να διαδώσουν το μήνυμα της ανάγκης για την προστασία των θαλασσών.


Στο πλαίσιο του προγράμματος Label Bleue ο Έλληνας ιστιοπλόος υποδέχτηκε μικρούς μαθητές στο σκάφος του όπου τους μίλησε για την ανάγκη της προστασίας του θαλασσίου περιβάλλοντος, απάντησε στις ερωτήσεις τους σχετικά με τον αγώνα του, ενώ από κοινού συμμετείχαν στα workshops που ετοίμασαν ειδικά για τον σκοπό αυτό οι δύο συνεργαζόμενοι με τη διοργάνωση φορείς E.C.O.L.E. de la Mer και Surfrider Foundation Europe.

4 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Σημαία #gopafree

bottom of page